VESTIGING GRONINGEN

“Nait soezen, moar deurbroezen,” deze Groningse uitdrukking vormt de kern van vastberadenheid en daadkracht, waarden die diep geworteld zijn in het karakter van Groningen. Er is geen stad zoals Groningen, en de GO GETTERS uit deze stad weten dat als geen ander. Ze zijn vastbesloten om uit te blinken, om de besten te zijn, en ze zijn trots op hun streven naar succes.

Elke dag trekken deze gedreven individuen, bestaande uit zowel Nederlandse als internationale studenten, ten strijde om zoveel mogelijk donateurs te werven voor het goede doel. Ze gaan een stapje verder, zelfs als dat betekent dat ze een uurtje langer door moeten werken. Hun toewijding kent geen grenzen.

Na een enerverende werkdag is het tijd om te ontspannen. Aan de bar van hun team, komen ze samen, genieten ze van een welverdiend koud biertje, een potje poolen met collega’s of gezamenlijk lachen om de gekke en leuke avonturen van de dag. En wist je dat in Groningen de klok geen sluitingstijd kent? Hier begint het nachtleven pas echt als de zon ondergaat.

Steven en Pieter, met samen veertien jaar aan ervaring in de sales, staan zij klaar om nieuwe talenten te verwelkomen en te trainen tot topverkopers. Hun kennis van straatwerving en telewerving is ongeëvenaard en biedt jou de kans om te groeien en te excelleren.

Kort samengevat, biedt deze kans jou: flexibele werkdagen, goed geld verdienen, waardevolle skills waar de bedrijven om staan te springen en ook nog eens een gezellige werksfeer. Als dit klinkt als de uitdaging waar jij naar op zoek bent, aarzel dan niet en klik op de SOLLICITEREN knop. Klik dan snel op de SOLLICITEREN button en de koningen uit Groningen zien je snel! We zitten om de hoek bij de Universiteit, aan de Oude Boteringestraat 62, op je te wachten!

Moi!

IMG_7295_Steven website

Steven

Pieter van Dijken

Pieter