VESTIGING GRONINGEN

Nait soezen, moar deurbroezen. Een van de meest bekende gezegdes in Groningen oftewel geen woorden maar daden. Er gaat niets boven Groningen, aldus de GO GETTERS in Groningen. De beste willen zijn, dat is waar onze toppers uit Groningen voor staan. Met een divers team van zowel Nederlandse als internationale studenten trekken zij iedere dag ten strijde om de meeste donateurs te werven. Uurtje langer door? Geen enkel probleem. Na de werkdag aan onze bar zitten met een welverdiend koud biertje, met een collega een potje poolen of gezellig met zijn allen even de gekke en leuke avonturen van de werkdag bespreken om vervolgens het nachtleven van Groningen in te duiken? Wist je dat ze in Groningen geen sluitingstijd kennen…?

Steven en Pieter zijn doorlopend op zoek naar nieuwe toppers om hun team te versterken. Met gezamenlijk veertien jaar aan sales ervaring op het gebied van straatwerving en telewerving kunnen zij jou opleiden tot topverkoper.

Kortom: flexibele werkdagen, goed geld verdienen, skills waar de bedrijven om staan te springen en een gezellige werksfeer. Dat wil jij toch ook? Klik dan snel op de SOLLICITEREN button en de koningen uit Groningen zien je snel! We zitten om de hoek bij de Universiteit, aan de Oude Boteringestraat 62, op je te wachten!

Moi!

IMG_7295_Steven website

Steven

Assistent vestigingsmanager Groningen

Pieter