Flexibele werkuren, leuk salaris, gezellige collega's.

Werken bij GO GETTERS is de ultieme studentenbaan. De leukste studentenbijbaan maar wat houdt deze bijbaan in de sales precies in? Bij dit werk kom je in gesprek met veel mensen op straat, langs de deuren, aan de telefoon of op evenementen.  In de sales is elk gesprek weer anders hierdoor verbeter jij je sociale skills en leer je flexibel te handelen. Het werk is hierdoor extreem afwisselend. In de auto terug naar kantoor wordt alvast een klein feestje gevierd en op kantoor wordt de werkdag afgesloten met een borrel. En heb je al weer zin om de volgende dag aan het werk te gaan.

Dit zijn de 5 grootste voordelen van het werken in de sales:

  • Ontwikkeling

Door de vele gesprekken met mensen leer jij jezelf ontwikkelen op persoonlijk vlak. Je leert jezelf kennen en hoe je jezelf moet verkopen. Deze communicatieve vaardigheden en gedragstechnieken kun jij gebruiken in het dagelijkse leven bijvoorbeeld bij het geven van een presentatie voor een grote groep mensen.

  • Verdiensten en vrijheid

Met deze bijbaan is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je werkt. Hierdoor is het makkelijk om je studie, je sporttraining of een feestje te combineren met de bijbaan. Zit je in een tentamenweek, dan plan je jezelf wat minder in. Heb je een week vakantie of heb je meer vrije tijd over dan plan jezelf wat vaker in. Op deze manier ben je heel flexibel en hoe meer je werkt hoe meer je kunt verdienen.

  • Doorgroeimogelijkheden

Binnen GO GETTERS is het mogelijk om de carrière ladder te beklimmen. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen met trainingen en uitdagingen kun jij jezelf maximaal ontwikkelen. Wist je dat onze vestigingsmanagers uit Herpen en Leiden zelf ooit begonnen zijn als werver en zich stap voor stap hebben opgewerkt tot de functie waar ze nu zitten.

  • Je leert mensen begrijpen

Doordat je tijdens je werkdag met veel verschillende mensen in gesprek bent. Ontwikkel je je sociale vaardigheden, verbeter je je mensenkennis en kunt je steeds beter verplaatsen in mensen. Hierdoor kun jij alvast vooruit denken over je volgende stap in een gesprek.

  • Eerlijke sales

Heel veel mensen hebben een bepaald beeld bij wervers. Opdringerige mensen die via de telefoon, op straat of langs de deuren, die je proberen iets aan te smeren. Dit beeld bepaal jij natuurlijk helemaal zelf. Jij bent namelijk de ambassadeur voor het goede doel. Als mensen een leuk en eerlijk gesprek met jou hebben, zorgt dat voor tevreden mensen.

Share this post