VESTIGING HERPEN

Op de grens van Brabant en Gelderland, maar nog net in Brabant, ligt het beste van deze twee provincies. In dit mooie dorp tussen Nijmegen en Den Bosch werken GO GETTERS uit beide studentenregio’s. In 2021 mocht Herpen zich kronen tot de vestiging met de meeste geworven donateurs. Men neemt het dan ook graag op tegen ‘de grote steden’. Hard werken beloont zien worden met mooie resultaten en leuke vrijdagmiddag borrels, dat klinkt goed toch?

Op de vestiging in Herpen zitten Damy en Tim, zelf ooit begonnen als werver en tot op de dag van vandaag zelf nog enkele dagen in de week actief op straat, zijn de toppers die de vestiging Herpen runnen. Pas stoppen als het doel is bereikt, dat is hun motto. Mag ik een uurtje langer door om mijn portemonnee verder te vullen, graag!

Het mooie van de vestiging Herpen is, dat GO GETTERS Herpen intrek heeft genomen in het kantoor van het goede doel waarvoor we werven. Zo zitten de wervers uit Herpen dicht op het vuur, krijgen ze een kijkje in de keuken waar ze donateurs voor werven en zijn ze tot op het bot gemotiveerd om het beste uit de dag te halen!

Spreekt jou dit aan? Druk dan snel op SOLLICITEREN en we zien je snel in Brabant.

Houdoe!

IMG_7278_Damy website

Damy

Tim Hendriks assistent vestigingmanager Herpen

Tim