VESTIGING EINDHOVEN

Eindhoven de gekste! Welkom bij onze jongste GO GETTERS vestiging in het Brabantse land. Op 10 minuten lopen van het centraal station, aan de Bakkerstraat 51, zit sinds 1 september de gezelligste (met zachte G!) salesvestiging van Nederland.

Met onze flexibele werkdagen, waarbij jij per week bepaalt wanneer je werkt, heb je dus nog voldoende ruimte over om naast jouw studie aan de Fontys Eindhoven of Technische Universiteit van Eindhoven lekker bij te verdienen. Die borrels en vakanties betalen zichzelf immers niet!

Naast een mooi salaris biedt GO GETTERS meer. Je ontwikkelt jezelf hier dusdanig op persoonlijk vlak dat je daar later in jouw carrière of persoonlijke leven nog heel veel profijt van gaat hebben. Win-win dus. Nog mooier is dat je bij GO GETTERS zulke toppers van collega’s hebt dat je ze naar verloop van tijd niet als collega’s maar als vrienden gaat zien.

Om jou nog verder te ontwikkelen op het gebied van jouw sales skills hebben we in Eindje een topper in huis gehaald. Amber gaat jou hier opleiden tot sales topper! Amber is zelf gepokt en gemazeld in het werken in de sales en supergemotiveerd om van Eindhoven de beste vestiging van het land te maken. Daarnaast houdt ze wel van een feestje dus wees voorbereid op mooie afsluiters van topdagen waarbij alle mooie resultaten goed gevierd gaan worden.

Kortom: flexibele werkdagen, goed geld verdienen, skills waar de bedrijven om staan te springen en een gezellige werksfeer. Dat wil jij toch ook? Klik dan snel op de SOLLICITEREN button en Eindje ziet je snel!

Houdoe!

Amber Foederer vestigingsmanager Eindhoven

Amber