VESTIGING EINDHOVEN

Eindhoven de gekste! Dat is het motto van onze jongste GO GETTERS-vestiging in het Brabantse land. Op slechts 10 minuten lopen van het centraal station te Eindhoven, aan de Bakkerstraat 51, zit sinds 1 september 2022 de gezelligste (met zachte G!) salesvestiging van Nederland, GO GETTERS Eindhoven.

Met onze flexibele werkdagen, waarbij jij per week bepaalt wanneer je werkt, heb je dus nog voldoende ruimte over om naast jouw studie aan de Fontys Eindhoven of Technische Universiteit van Eindhoven lekker bij te verdienen. Die borrels en vakanties betalen zichzelf immers niet!

Maar GO GETTERS biedt meer dan alleen een mooi salaris. Hier krijg je de kans om jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. De vaardigheden die je hier opdoet, zullen je later in je carrière en persoonlijke leven veel voordeel opleveren. Het is een win-win situatie. En het wordt nog beter, want bij GO GETTERS krijg je niet alleen collega’s, maar maak je vrienden voor het leven. De sfeer is hier namelijk zo gezellig dat je na verloop van tijd je collega’s beschouwt als vrienden.

Om jou nog verder te ontwikkelen op het gebied van jouw sales skills hebben we in Eindje een topper in huis gehaald. Jeroen gaat jou hier opleiden tot sales topper! Jeroen is zelf gepokt en gemazeld in het werken in de sales en supergemotiveerd om van Eindhoven de beste vestiging van het land te maken. Daarnaast houdt hij wel van een feestje dus wees voorbereid op mooie afsluiters van topdagen waarbij alle mooie resultaten goed gevierd gaan worden.

Kortom: flexibele werkdagen, goed geld verdienen, skills waar de bedrijven om staan te springen en een gezellige werksfeer. Dat wil jij toch ook? Klik dan snel op de SOLLICITEREN button en Eindje ziet je snel!

Houdoe!

Jeroen Rongen website

Jeroen