SOLLICITEREN

GO GET WORK in de sales

Een dik verdienende bijbaan? Dat klinkt goed, toch? Bij GO GETTERS helpen we je om jouw financiële doelen te bereiken, of je nu wilt sparen voor die ene droomreis, een nieuwe auto wilt kopen, of gewoon wat extra geld wilt verdienen om van het leven te genieten en je vaste lasten te kunnen betalen, we got you covered. Dat is mooi toch? Solliciteren dan maar!

Bij GO GETTERS bieden we jou niet zomaar een bijbaan, maar een geweldige kans om in de wereld van sales te stappen en jezelf financieel te laten groeien. We weten dat geld verdienen belangrijk is, vooral als je studeert. Daarom bieden we je niet alleen een mooi basissalaris, maar ook aantrekkelijke bonussen aan. Hoe meer je werkt en hoe succesvoller je bent in het werven van donateurs, hoe meer je verdient. Het is de perfecte combinatie van hard werken en beloond worden!

Bij GO GETTERS begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is in een bijbaan. Daarom bieden we diverse werktijden aan die passen bij jouw studie- of vrijetijdsplanning. Of je nu een paar uur per week beschikbaar bent of juist meer wilt werken, we hebben mogelijkheden die bij jou passen.

Wil jij deel uitmaken van ons team en je bankrekening laten groeien? Solliciteer dan vandaag nog bij GO GETTERS! Met onze focus op sales en het werven van donateurs, krijg je waardevolle ervaring in een dynamische omgeving. Niet alleen bouw je aan je financiële toekomst, maar ontwikkel je ook essentiële vaardigheden zoals communicatie, overtuigingskracht en relatiebeheer.

Word een GO GETTER en laat je bankrekening groeien!

WAAROM ZOU JE BIJ GO GETTERS WILLEN WERKEN?

Icon check klein

JE PLANT JEZELF IN PER WEEK

Icon check klein

100 EURO PER DAG VERDIENEN? EASY!

Icon check klein

GO GET WASTED OP EEN VAN ONZE BORRELS

Icon check klein

GELD VERDIENEN DOOR NIEUWE COLLEGA'S AAN TE LEVEREN

Icon check klein

KARMAPUNTEN SCOREN DOOR HET GOEDE DOEL TE HELPEN