VACATURES SALES

WERKEN BIJ GO GETTERS
GO GETTERS is een organisatie die is ontstaan met als doel de wereld een stukje leuker te maken. Leuker voor de mensen die geholpen worden door onze opgehaalde donaties maar ook leuker voor de mensen die GO GETTER worden. Benieuwd welke sales vacatures er allemaal zijn? Lees snel verder.

De wereld een stukje leuker maken doet GO GETTERS momenteel vanuit vier vestigingen: Leiden, Groningen, Eindhoven en Herpen. Deze vestigingen houden zich bezig met face 2 face marketing en telewerving van donateurs voor één exclusief Nederlands goed doel. Jouw geworven donateurs dragen zo direct bij aan het doel waarvoor we werven, zonder tussenschakels. Hiermee pakt GO GETTERS het weer net een beetje anders aan dan collega organisaties. Iets waar we onwijs trots op zijn!

Heb je nou nog vragen? Neem gerust contact met ons op per telefoon, Whatsapp of e-mail? Wil je direct solliciteren? Vul het formulier dan snel in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wacht niet en GO GET WORK, SKILLS en natuurlijk PAID!

Vacature promotor sales
Vacature teamcaptain
Vacature callcenter medewerker
Vacature recruiter

Werken bij GO GETTERS staat voor vrijheid en skills opdoen waar je de rest van je leven wat aan hebt in combinatie met een goed salaris. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoeveel je werkt. Prima te combineren met jouw studie en drukke sociale leven! Wil je fulltime werken? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Samen met jouw collega’s ga je op pad om zoveel mogelijk donateurs te werven voor een Nederlands goed doel. Ben je liever bezig met het zoeken naar nieuwe collega’s? Ook dat is mogelijk! En natuurlijk, voor iedere donateur en nieuwe collega die je binnenhaalt ontvang je een aantrekkelijke bonus. Heb je geen ervaring? No worries, wij leiden jou op tot een echte GO GETTERS met skills waar je ook later de vruchten van plukt. Denk hierbij aan salestechnieken, sollicitatietips en bijvoorbeeld het geven van feedback. Daar heeft jouw CV wat aan!

Het mooie is dat je, naast al deze bijkomstigheden, ook nog eens heerlijk kunt verdienen. Misschien wil jij sparen voor die ene droomreis of een auto? Of wil je gewoon lekker verdienen om uit te kunnen gaan, leuke dingen doen of je vaste lasten te betalen. Dat ga je bij GO GETTERS allemaal kunnen realiseren. 100 euro per dag verdienen is easy!