Logo Go Getters

Zelf je werkdagen bepalen, écht goed geld verdienen & werken met vrienden.

Geen kennis of ervaring nodig: wij leren jou alles!

Vanuit deze locaties kun je met jouw bijbaan aan de slag:

Leiden | Groningen | Herpen | Eindhoven

Op zoek naar een flexibele bijbaan
en €500,- na 5 dagen verdienen ?

plan zelf de dagen in dat jij wilt werken

makkelijk te combineren met een studie

werken op leuke plekken met leeftijdsgenoten

leer van alles over sales en krijg interessante trainingen

Waarom werken bij GO GETTERS ?

Icon plannen

Je kunt zelf kiezen hoe vaak je wilt werken en wanneer. Elke week dus lekker flexibel!

GO GET WORK

Icon goede doel

Je kunt gezellig samen met jouw vrienden werken én je maakt veel nieuwe vrienden.

GO GET FRIENDSHIPS

Icon money

Je kunt écht goed geld verdienen naast je studie, gemiddeld zo’n 110 euro per dag.

GO GET MONEY

Zo ziet jouw dag eruit

Vanuit kantoor start je de dag met een kop koffie en een enthousiaste kick-off door jouw Sales Coördinator. Vervolgens pak je jouw projectspullen en ga je naar je locatie. Vanuit daar werf je zoveel mogelijk donateurs voor een hartstikke mooi doel. Je moeder zal trots op je zijn! Dit doe je nooit alleen, maar altijd samen met één of twee collega’s. Hierbij ontvang je een basissalaris en een hele mooie bonus per geworven donateur. Naast individuele bonussen kan je ook nog teambonussen en losse incentives verdienen. Als je dan na een succesvolle dag terug op kantoor komt staat er een lekker drankje koud om de dag samen gezellig af te sluiten. Het is dus niet alleen GO GET WORK, GO GET PAID en GO GET SKILLS, maar ook GO GET FUN!

Dit ben jij

Het kost je geen moeite om een praatje te maken

Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal

Opgeven is geen optie!

Minimaal 1 werkdag per week beschikbaar

Je bent minimaal 16 jaar

Dit bieden wij jou

Je doorloopt ons on- en offline trainingsprogramma om van jou een topper te maken

De tofste collega's

Studeer je nog? Geen probleem, je plant jezelf per week in

Een basissalaris met héle dikke bonussen: gemiddeld verdien je zo'n €110,- per dag

Je opent door jouw resultaten letterlijk deuren voor mensen die het minder getroffen hebben

Doorgroeimogelijkheden en extra trainingsprogramma's waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben

Onze andere vacatures

Teamcaptain

Ga jij altijd voor de beste resultaten én werk je graag samen met gemotiveerde collega’s? Keep reading! Als Teamcaptain zorg je ervoor dat je altijd voor je collega’s klaarstaat. Hoe jouw dag er uit ziet? Je vertrekt naar de locatie van de dag met een aantal anderen. Als je merkt dat één van hen lastig op gang komt, weet jij met jouw feedback en motiverende aanpak ervoor te zorgen dat hij toch kan gaan knallen. Je bent enthousiast en weet anderen hier ook écht in mee te nemen. Want de beste doelen behalen we samen, toch?

Callcenter medewerker

Weet jij mensen écht te overtuigen via de telefoon? Dan staat deze baan op jouw lijf geschreven. Je kunt je goed inleven in een ander en bent een luisterend oor. Je stelt goede vragen en tegelijkertijd bedenk je hoe je voor beide partijen een positief resultaat behaald. Daarnaast houd je wel van uitdagende doelen; behaalde doelen worden immers ook beloond! Ben jij de topper die wij zoeken én kan je niet wachten om meer te leren over sales?

Recruiter

Waar jij voor zorgt? Dat we bij GO GETTERS met nóg meer leuke collega’s samenwerken. Jij weet namelijk precies waar je deze mensen gaat vinden. Zo ga je op pad naar een station om daar een tal van studenten te rekruten voor een toffe baan bij ons. Daarna is het tijd om de afspraken in te plannen, want je benadert zelf de door jou geworven leads. Dus wil jij alles leren op het gebied van sales en communicatie? This is your sign: meld je vandaag nog aan!

Over ons

GO GETTERS is een organisatie die is ontstaan met als doel de wereld een stukje leuker te maken. Leuker voor de mensen die geholpen worden door onze opgehaalde donaties maar ook leuker voor de mensen die GO GETTER worden. De wereld een stukje leuker maken doet GO GETTERS momenteel vanuit drie vestigingen: Leiden, Groningen, Eindhoven en Herpen. Deze vestigingen houden zich bezig met face 2 face marketing en telewerving van donateurs voor één exclusief Nederlands goed doel. Jouw geworven donateurs dragen zo direct bij aan het doel waarvoor we werven, zonder tussenschakels. Hiermee pakt GO GETTERS het weer net een beetje anders aan dan collega organisaties. Iets waar we onwijs trots op zijn!

Twijfel je nog? Neem contact op!

Best spannend natuurlijk, een nieuwe baan. Ben je er nog niet helemaal zeker van of het bij jou past?
Neem dan contact met ons op! Wij leggen graag uit wat het werk precies inhoudt en nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.