Medewerkers

Op deze pagina maak je kennis met een deel van onze GO GETTERS medewerkers, een fantastisch team dat een cruciale rol speelt in het succes van onze organisatie. Deze toppers maken deel uit van onze teams in Herpen, Eindhoven, Leiden en Groningen en stomen dag in, dag uit onze collega promotors, teamcaptains, callcenter toppers en recruiters klaar om het beste uit zichzelf te halen.

Met een schat aan ervaring in de sales, zijn onze medewerkers de perfecte leermeesters om jou te helpen uitgroeien tot een nieuwe top GO GETTER. Ze weten als geen ander hoe ze hun kennis en expertise kunnen overdragen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en je vaardigheden kunt aanscherpen. Ons team van coördinatoren is samengesteld uit een diverse mix professionals. Zij zijn of intern doorgestroomd of komen vanuit andere salesbureaus ons GO GETTERS team versterken.

Bij GO GETTERS geloven we sterk in groeimogelijkheden en belonen we uitmuntendheid. Wanneer je consistent goede resultaten behaalt en jezelf van je beste kant laat zien, liggen er altijd doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie in het verschiet. We bieden een omgeving waarin jouw prestaties en inzet worden erkend en waarin je de kans krijgt om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt leren, groeien en jezelf kunt ontplooien binnen de spannende wereld van sales, dan ben je bij GO GETTERS aan het juiste adres. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en ontdek de eindeloze mogelijkheden die voor je liggen. Samen zullen we werken aan succes en jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleren.

Vestiging Leiden

Stefan
Coördinator

Noah
Assistent coördinator

Vestiging Herpen

Damy
Coördinator

Jeroen
Assistent coördinator

Vestiging Groningen

Steven
Coördinator

Pieter
Assistent coördinator