GO GET STORIES

Geen dag is hetzelfde bij GO GETTERS. En iedere dag komen onze strijders wel terug met de mooiste verhalen en ervaringen. In de rubriek ‘GO GET STORIES’ nemen we jullie mee in deze verhalen, verteld door de mensen die dit meegemaakt hebben. Zo krijgen jullie een nog beter beeld wat een echte GO GETTER allemaal meemaakt bij GO GETTERS. Deze verhalen zijn afkomstig van onze kanjers op kantoor maar ook zeker van de strijders die dag in, dag uit aan het bikkelen zijn om alle sales binnen te hengelen.

We vinden het belangrijk dat jij weet wat je kan verwachten bij GO GETTERS en dat je vooral leest hoe onze collega’s het ervaren om te werken in de sales bij GO GETTERS in Leiden, Groningen, Herpen of Eindhoven.

In deze rubriek stellen onze GO GETTERS zich voor aan jou, hoe zijn zij bij GO GETTERS terecht gekomen, hoe bevalt het werken in de sales bij GO GETTERS hen, hoe combineren zij hun drukke leven als student met een flexibele bijbaan bij GO GETTERS en vertellen zij of ze aan het einde van de maand nog een leuk zakcentje overhouden aan deze mooie bijbaan. Maar dat is natuurlijk niet alles.

Denk hierbij namelijk ook aan verhalen over sales en de technieken die hier bij komen kijken maar ook hoe iemand zijn loopbaan bij GO GETTERS is gelopen of kan lopen, de leuke extra salesgames, borrels en feestjes, vriendschappen en de voor- en nadelen van het werken in de sales. Kortom, na het lezen van onze blogs weet jij hoe het is om een echte GO GETTER te zijn!

Ben jij nu, na het lezen van deze verhalen, genoeg overtuigd en wil je zelf meemaken hoe het is om een GO GETTER te zijn? Wacht dan niet en solliciteer snel en creëer jouw eigen GO GETTERS STORY.

GO GET FRIENDSHIP
GO GET MONEY
GO GET FLEXIBILITY
GO GET SKILLS
Stefan’s GO GETTERS Journey