Hi!

Mijn naam is Jeroen en ik ben 26 jaar oud. Ik woon in het prachtige Nijmegen en werk momenteel bij GO GETTERS Eindhoven omdat ik het leuk vind om met mensen in contact te komen. Het is verbazingwekkend hoeveel ik me hier elke dag ontwikkel en groei als persoon.

Wat mijn werk bij GO GETTERS zo speciaal maakt, is de combinatie van het werken voor een goed doel en de mogelijkheid om mijn salesvaardigheden te benutten. Ik voel me echt voldaan omdat ik bijdraag aan het verbeteren van de wereld op mijn eigen kleine manier.
Naast het werken voor het goede doel, is de gezelligheid met mijn collega’s een van de dingen die ik echt waardeer. We vormen een hecht team en ondersteunen elkaar in ons werk. Het is geweldig om te zien hoe iedereen gemotiveerd en enthousiast is, en we hebben altijd tijd voor een praatje en een lach, zelfs tijdens drukke werkdagen.

Een aspect van mijn rol bij GO GETTERS waar ik veel voldoening uit haal, is het beheren van de scores en het recruitment. Ik ben verantwoordelijk voor het monitoren van de prestaties van ons team en zorg ervoor dat we onze doelen bereiken. Het is een uitdaging, maar het is fijn om te zien hoe ons team groeit en successen behaalt.

Ondanks mijn verantwoordelijkheden in het beheren en sturen van het team, ga ik zelf nog steeds regelmatig de straat op om het maximale resultaat te behalen. Ik geloof erin dat door zelf actief deel te nemen aan het wervingsproces, ik beter inzicht krijg in de behoeften en uitdagingen van ons team. Bovendien houd ik ervan om persoonlijk contact te hebben met de mensen die ik op straat ontmoet.

Kortom, werken bij GO GETTERS is voor mij een fantastische ervaring. Ik voel me gewaardeerd, heb geweldige collega’s en de mogelijkheid om mijn persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Elke dag stap ik met een glimlach naar binnen, klaar om een positieve impact te maken en de wereld een stukje leuker te maken.

Vestiging Eindhoven