• 21 juli 2022

Go Get Stories Description

GO GET FLEXIBILITY

Een bijbaan waarbij je snel makkelijk geld kunt verdienen. Onrealistisch toch? Overal zit een addertje onder het gras. De kleine lettertjes. Bij GO GETTERS is het oprecht een walhalla voor studenten die zonder te veel verplichtingen toch lekker willen bijverdienen. Mijn naam is Stefan, momenteel vestigingsmanager van de vestiging Leiden, en ik ga jullie meenemen in mijn avontuur bij GO GETTERS!

Maar wij gaan je niet inroosteren Stefan!
2016 was voor mij een enorm druk jaar. Ik studeerde af op hogeschool Leiden en zat vol in mijn scriptiefase. Ik zocht woonruimte en had amper tijd om bij te verdienen. Alle baantjes zouden mij zoveel moeite kosten. Toen ik werd aangesproken om bij GO GETTERS te komen was ik dan ook sceptisch: heb ik geen tijd voor nu. De recruiter zei dat ik zelf mijn eigen dagen kan inplannen. Ik dacht dat er een addertje onder het gras zat, maar besloot toch op gesprek te komen. Tijdens de uitleg kwam ik erachter dat dit daadwerkelijk zo is. GO GETTERS vraagt tenminste 1x per week (of 4x per maand) een shift van mij. De werktijden zijn vrijwel altijd hetzelfde. Welke dagen? Dat bepaal ik zelf. Niemand gaat mij inroosteren en we kijken gewoon dag voor dag of ik het nog naar mijn zin heb en wil blijven. Dat klinkt goed! Geen verplichtingen, maar gewoon week voor week kijken.

Bedenktijd is voor mij een ja
Ik kreeg tijd om even na te denken. Meestal is nadenktijd negatief: hoe langer je nadenkt, hoe groter de kans dat je allemaal scenario’s hebt waarom je toch niet uit je comfortzone wilt stappen. Echter kwam ik juist tot de conclusie dat het snelle, makkelijke geld toch mogelijk is. Je hebt altijd wel 5 uurtjes tijd per week en als het vakantie is kan ik altijd meer werken. Ik besloot mijn 1e dag te draaien. Nu 6 jaar later zit ik nog altijd bij GO GETTERS. Nooit eerder heb ik zo lang voor een werkgever gewerkt. Waarom? Omdat ik nog altijd de flexibiliteit voel. Zelfs in mijn huidige functie!

Van studenten, voor studenten…
We zijn immers allemaal student geweest toch?! Ik heb het idee dat sommigen dit weleens vergeten. Een student is druk, een student is chaotisch, een student heeft behoefte aan flexibiliteit. Wij krijgen enorm veel personeel die bij andere salesbureaus te horen kregen dat ze ALTIJD minimaal 2 keer per week moesten werken en dat ze bij een afmelding altijd vervanging moesten regelen. Deze vorm van vastleggen is voor een student gewoon niet handig. Waarom niet gewoon lekker week voor week even kijken? We gaan er natuurlijk wel vanuit dat als je een dag opgeeft, je die dag ook komt.

Maar het is toch mooi dat je zelf je week kunt inplannen en de tijd die je overhebt bij GO GETTERS kunt komen? Verdien je toch gemiddeld zo’n €20,- tot €30,- per uur (afhankelijk van leeftijd). Op deze manier kon ik zelf met 6 shifts per maand, tijdens mijn scriptietijd toch zo’n €700,- verdienen met 30 uurtjes werk.

Wat ik tegen jou wil zeggen
Snel geld verdienen bestaat wel. En natuurlijk kan ik nu een fantastische slogan toevoegen dat dit bij GO GETTERS moet. Maar zelfs hier kies ik voor flexibiliteit: het kan, mits je een organisatie hebt waar mensen zijn die weten hoe het is om student te zijn. Die weten dat een studentenleven chaotisch is. De behoefte aan sociaal contact kun je bij ons zeker vervullen. Het zijn allemaal jongeren die van kletsen houden en die na afloop ook een drankje met elkaar drinken. Maar echte flexibiliteit, ben ik niet vaak tegengekomen. Niet het geld, maar de flexibiliteit is uiteindelijk de reden dat ik nog altijd bij GO GETTERS zit. Je kunt op heel veel plekken geld verdienen. Maar waar kan je nou zelf kiezen wanneer je komt werken en dag voor dag kijken of je het werk nog ziet zitten? Je zult ongetwijfeld denken: spreekt die Stefan echt de waarheid? Dat dacht ik destijds ook bij de recruiter in kwestie. Ik koos ervoor om te ontdekken of het echt zo makkelijk is. Zou jij dat ook kunnen? Het kost je slechts 5 uurtjes en het levert je heel veel op!

Vestigingen

GO GET MORE STORIES