• 21 juli 2022

Go Get Stories Description

GO GET FRIENDSHIP

De vriendschappen die je opdoet bij GO GETTERS
Bij GO GETTERS kom je in een groep vol met gezellige studenten en jongeren te werken die het leuk vinden om iets goeds te doen voor de wereld, maar ook om met elkaar gezelligheid te hebben tijdens werken en buiten werk. Zo zijn er ook regelmatig leuke borrels waar je elkaar beter leert kennen en er ook achter komt wat iedereen buiten werk doet.

We zijn met zijn allen een hele hechte groep waarbij iedereen erbij hoort. Het leuke is dat je begint als collega’s maar in de loop van de tijd zie je jouw collega’s niet alleen tijdens werk maar ook steeds vaker buiten werk. Zo lopen er heel veel Promotors rond die eerst hier kwamen zonder iemand te kennen en hierdoor ook hun vaste kring voor buiten werk hebben leren kennen. Wanneer je in een stad of dorp komt te wonen waar je helemaal niemand kent is dit de perfecte manier om mensen te leren kennen.

Bij GO GETTERS is het ook nog leuker werken omdat je bijna altijd met jouw vrienden of vriendinnen op pad kan. Daarnaast heb je zelf ook nog inbreng in het werven van nieuwe collega’s. Je kiest namelijk door middel van recruitment uit jouw eigen netwerk ook jouw nieuwe collega’s uit. Heb je namelijk nog vrienden of vriendinnen die op zoek zijn naar dé (bij)baan waar je jezelf kan ontwikkelen, vriendschappen op kan doen en ook nog eens lekker kunt verdienen? Lever ze aan bij jouw Coördinator en binnen de kortste keren zijn zij jouw nieuwe collega? Ben je net nieuw in de stad en is jouw netwerk nog niet zo groot? Ga een keertje recruiten met collega’s en zorg zelf voor die nieuwe toffe collega’s!

Dit is de reden dat GO GETTERS zo’n super gezellige werkplek is. Men komt bij GO GETTERS werken voor de gezelligheid, zowel binnen als buiten het werk. Perfect om je vrienden mee naar toe te nemen maar ook net zo perfect om juist mensen te leren kennen die in de loop van de tijd vrienden voor het leven worden. Dat is voor vele dé reden dat werken bij GO GETTERS het allerleukste is!

Vestigingen

Vestiging Eindhoven

GO GET MORE STORIES