• 21 juli 2022

Go Get Stories Description

GO GET MONEY

Ik ben Pieter, 26 jaar oud, en ben geboren en getogen in Groningen, een prachtige wereldstad in het noorden van Nederland. Omdat ik geld lenen van de overheid niet zo fijn vind, heb ik al sinds mijn 16e verscheidene bijbaantjes gehad tijdens mijn studie, en in mijn tussenjaar. Gewoon, om lekker wat bij te verdienen zodat je ook van de leuke dingen in het leven kan genieten, want die zijn natuurlijk altijd duur! Van snoeihete vaat afwassen in een stomende chaotische keuken, tot hersenloos producten bliepen in een supermarkt, tot het sjouwen van veel te zware folderpakketten, noem het maar op en ik heb het gedaan. Allemaal om een klein centje bij te verdienen, want echt leuk zijn die baantjes natuurlijk niet. Eigenlijk hadden ze allemaal 1 ding gemeen: hoe hard je ook werkt, je verdient er geen pepernoot meer om.

Dat is ook de reden dat toen ik 8 jaar geleden in de sales terecht kwam, er een wereld voor me openging. Door prestatiegerichte bonussen naast het uurloon wordt harder werken en leren ineens ontzettend interessant voor je portemonnee. Extra inzet en skills worden beloond, en hoe dikker je inzet, hoe dikker de beloning. Het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor je resultaten en verdiensten spreekt mij enorm aan, het betekent namelijk ook dat je je sales skills elke keer weer wil blijven ontwikkelen. Want als mijn skills invloed hebben op mijn loon, leer ik natuurlijk het liefst zo veel mogelijk.

Het maakt mij extra gemotiveerd het absolute maximale uit mijn dag te halen. Die nieuwe telefoon waar ik een volle maand voor moest zwoegen in de afwas? In 2 dagen werken zat ie in m’n pocket. Een dure vakantie waar ik een half jaar voor moest bliepen in de super? In een maandje bikkelen gefikst. Festivalletje pakken? Oh, ik plan me wel even een dag extra in deze week. The sky is the limit, en doordat je jezelf steeds meer ambitieuze doelen blijft voorleggen, blijf je jezelf ook door ontwikkelen en je skills verder pushen, en daardoor blijft het werk ook leuk om te doen. Als je ineens voor een paar dagen in de week werken praktisch modaal verdient, dan zijn die leuke altijd dure dingen ineens een stuk goedkoper!

Op dit moment ben ik Assistent Vestigingsmanager bij GO GETTERS in Groningen. Hier leer ik jongeren en studenten die een zelfde mindset hebben deze skills in de sales ook aan, zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen tot grootverdiener. Want wie verdient het nou niet om veel te verdienen?

Assistent vestigingsmanager Groningen

Pieter

GO GET MORE STORIES